GRILLROOM & PIZZERIA ANATOLIA GROOTEGAST

GRILLROOM & PIZZERIA ANATOLIA GROOTEGAST Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 669 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom & Pizzeria Anatolia Grootegast. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 20:11 Helaas kan ik maar 90 minuten selecteren, maar als er een optie was van 150 minuten, dan had ik die aangevinkt. Bezorging was echt waardeloos, je geeft aan zo snel mogelijk en krijgt het 2,5 uur later.
30 jun 2022 om 10:56 Was weer lekker zoals we het gewend zijn. Super!!!
29 jun 2022 om 19:57 Eten was prima, snel en goed warm.
26 jun 2022 om 19:54 50 minuten telaat. zelf na telefoontje zijden ze dat het onderweg was. en de patat was voor 3/4 voor veelte hard gebakken.
8 jun 2022 om 8:44 2 uur en 10 min. gewacht op eten. Pizza's waren erg slecht, hebben we niet opgegeten. Niet voor herhaling vatbaar. Als het te druk is beter de online bestellingen dicht zetten zodat je meer tijd hebt en een eerlijke indicatie geven van de wachttijd.
5 jun 2022 om 23:35 Tijdsindicatie van bezorgen ga korter aan bij bestellen dan dat het daadwerkelijk was. 100 minuten gewacht op onze bestelling Vriendelijke bezorger, heerlijk eten
5 jun 2022 om 20:22 Duurt wel heel lang voor dat het er is. Het was niet bizonder lekker.
29 mei 2022 om 20:47 Eten was goed maar veel te laat.
29 mei 2022 om 20:37 Langer dan 90 minuten is niet aan te kiezen. Maar meer dan 2,5 uur voordat er eten bezorgd werd
29 mei 2022 om 20:32 Het duurde veeeeel langer dan aangegeven stond !...
29 mei 2022 om 20:21 Ze waren helaas 50 minuten te laat met bezorgen. Maar met welgemeende excuses . Het eten was heerlijk.
27 mei 2022 om 20:36 Zoals altijd bij Anatolia, het is vers, knapperige groente, goed gevulde Pizza Calzone, dank jullie wel en tot de volgende keer!