GRILLROOM & PIZZERIA ANATOLIA GROOTEGAST

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 713 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom & Pizzeria Anatolia Grootegast. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 21:08 Bezorging was op tijd, lekkere pizza’s!
27 nov 2022 om 19:49 Oke
25 nov 2022 om 20:25 uur te laat kebab besteld, wat ik ook kreeg, het was geen kebab snap niet waarom ik nog fooi geef. laatste keer geweest
25 nov 2022 om 20:15 2 uur en 20 min gewacht en was een slapoe pizza en de kapsalon was ook slecht patat was heel erg bruin kortom nooit weer
12 nov 2022 om 19:19 Duurt keer op keer veel te lang. Eten bijna koud als het geleverd wordt.
9 nov 2022 om 20:55 Duurde lang en koud eten helaas
9 nov 2022 om 20:54 Super!!! Bezorging mooi op tijd. Ga zo door. Heerlijke pizza’s
30 okt 2022 om 19:40 Top
28 okt 2022 om 20:58 Ruim 1 1/2 wachten op mijn pizza is wel heel erg lang en toch 5 sterren? De Pizza van Anatolia is gewoon heerlijk en dat het dan zo lang duurt, wat ik van tevoren ook weet meestal 1 uur, neem ik dan op de koop toe. Was goed warm.
27 okt 2022 om 14:11 Ik vond het overdreven lang duren
17 okt 2022 om 12:46 Waardeloos. Bestel er nooit weer. bezorgen zou binnen een uur werd 2 en half uur
12 okt 2022 om 21:32 Was evenals vorige keren lekker en bezorging prima (Niekerk)